Halloween kostumer til børn

Halloween er ikke kun for voksne længere. Børnene elsker og klæde sig ud og til Halloween får især drengene mulighed for at trække i kostumerne. Her er båd zombier, skeletter, døden, og mange andre uhyggelige halloween kostumer.

Pigerne er også godt repræsenteret og selv om det er ulækkert og uhyggeligt finder figurer som zombie prinsesser, den døde Snehvide og mange andre klassiske karakterer vej til Halloween kostumer for børn kategorien.

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Halloween kostumer til børn

Halloweenkostumerne til børn og barnlige sjæle er snart mere populærere end fastelavnskostumer, i mindst hvis man tæller de Halloweenkostumer med som både bliver solgt til fastelavn og til Halloween.

Børnenes lyst til at klæde sig ud som skeletter, zombier, hekse og djævle er syntes i hvert fald at være tilstede hele året rundt og ikke kun til Halloween.

Hes Festtema finder du mere end 200 forskellige Halloween kostumer i børnestørrelse og vi har Halloween kostumer til alle børn. Både til de mindste børn og toddlere på 6 – 12 måneder og helt op i teenagestørrelse hvor ungerne gerne vil have at Halloweenkostumet ligner de rigtigt voksnes kostumer, men hvor kroppens statur ikke endnu kan fylde et voksenkostume ud.

Halloween børnekostumer til drenge

Drengenes valg af Halloweenkostumer syntes at gå meget i retning af skelet kostumer, døden kostumer, dræber klovne og så naturligvis Zombier.

Drengene skal ikke være meget over 8 år før de tiltrækkes af alt det blodige og ulækre og det kan næsten ikke blive uhyggeligt nok når kostumet skal vælges.

Teenagerne og de store drenge vil gerne være dræberklovne og karakterer de kender fra gyserfilm og diverse onlinespil. Det kunne være Jason fra Fredag den 13., Slenderman eller Pennywise (dræberklovnen fra filmen IT).

De lidt yngre drengebørn er stadig optaget af Harry Potter og troldmandskostumerne men er ikke blege for at trække i et Døden kostume når der inviteres til Halloweenfest.

Det klassiske vampyrkostume er der ikke mange drenge der vælger af egen vilje, det er mest når figuren indgår i et tema eller mor og far har været inde over.

Halloween kostumer & udklædning til piger

Pigernes valg af Halloweenkostumer er meget anderledes end drengenes. Men det er stadig udtalt forskel på hvilke Halloween kostumer pigebørnene vælger fra alderstrin til alderstrin.

De små piger skal helst have lidt ”prinsesse” ind over Halloweenkostumet. Det kunne være en fin heks eller en egentlig Zombie prinsesse.

Fra 7 – 8års alderen vælger pigerne stadig gerne nogle yndige Halloween kostumer, men det er tydeligt at rollemodellerne er ændret. Nu falder valget af kostume gerne på Cheerleader, Hermione, Monsters High kostumer, Zombie skolepigen, eller andet hvor den kvindelige rollemodel et lidt mere tydelig.

Teenagepigerne er lige som drengene godt på vej over i egentlige voksenkostumer. Halloweenkostumet skal være gennemført og om muligt gerne sexet. Ud over selve kostumet skal der også gerne kunne leges med Halloween sminke, men modsat drenge behøver udklædningen ikke inkludere latexsår og teaterblod.

3