Halloween kostume | Halloween kostumer til børn & voksne

I denne kategori har vi samlet alt hvad der findes af Halloween kostumer. Vi har selvfølgelig alle de traditionelle Halloween kostumer, de mest tilgængelige, og de mere avancerede af Halloween kostumerne henter vi selv i USA.

Så uanset hvad du vil være til Halloween tror vi på at du kan finde kostumet her. Vi har klassiskere som Hekse, Zombier og Skeletter, men også elegante Vampyrer og hovedløse mænd. Vælg mellem mere end 500 Halloweenkostumer til både børn og voksne. 

Lad dig inspirere eler vælg en af underkategorierne hvis du ved hvad du leder efter, for din skyld har lavet én underkategori til børnekostumerne og en anden kategori med voksen kostumer.

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Halloween kostumer | Halloween dragter til voksne & børn

Kategorien med Halloween kostumerne er den mest omfattende målt på antal når det kommer til én produkttype indenfor ét tema. Vi er vilde med Halloween og har solgt Halloween kostumer siden 2004, så du kan godt kalde os Halloween entusiaster.

Det mest solgte Halloween kostume er ikke overraskende et Døden kostume og kostumet findes ikke bare i flere udgaver men også til både voksne og børn helt ned til 4 år.

Døden kostumets popularitet skyldes sikkert det store sammenfald der er i mellem hvor nemt det er at klæde sig ud og alligevel opnå en gennemført udklædning kombineret med den relativt lave pris og så det faktum at kostumet kan stå alene og ikke kræver nogen form for Halloween sminke. Samtidig får man her, et Halloween kostume som kan tages ud over dit almindelige tøj eller sågar en flyverdragt.

Masser af Halloween kostumer

Vi har samlet mere end 500 forskellige Halloween kostumer, som alle sammen findes på lager i Skovlunde. Det betyder at du kan bestille kostumerne i dag og få leveret i morgen. Er det ikke hurtigt nok kan du altid komme ned i butikken i Skovlunde hvor du kan se og prøve dem alle inden du køber dit Halloweenkostume med hjem.

Halloweenkostumerne fordeler sig med ca. 200 forskellige modeller til børn og næsten 400 Halloween dragter til voksne. Heraf er der en lille overvægt af Halloweenkostumer til mænd, men mange af disse kan også benyttes af kvinder.

Du er velkommen til at klikke dig igennem alle kostumerne her i denne kategori, men du kan også med fordel bruge en af vores underkategorier eller filtre og udelukkende få vist voksen- eller børnekostumer. Alternativt kan du bruge menu funktionen til venstre og få vist Halloween kostumer delt ind efter type; Hekse kostumer, zombie kostumer, vampyr kostumer eller hvad der nu matcher Halloween kostumet du leder efter.

Er der mode indenfor Halloween kostumer

Man kan ikke rigtigt påstå at der er nogle Halloween kostumer som kommer på mode, gennem de sidste 15 år har der altid været efterspørgsel på de traditionelle Halloweenkostumer, men når det er sagt kan man alligevel er en vis trend.

Personer og figurer fra store Hollywood gyserfilm har det med at blive føjet til listen over populærere Halloween kostumer fra år til år. Sidste år oplevede eksempelvis at Pennywise fra filmen IT fik en opblomstring, selv om klovne altid er et efterspurgt tema.

Gennem de seneste år er det samtidig blevet stadig mere trendy at kombinere sin Halloween udklædning med en ”hjemmelavet” Halloween sminke. Det er ikke unormalt at Halloween masker vælges fra til fordel for hjemmelavede latex sår, teaterblod og anden form for avanceret brug af sminke og accessoires.

3