Fastelavnspynt | Pynt & dekoration til fastelaven 2022

Fastelavenspynt kan være mange ting, men én ting kommer du ikke uden om; papkatte, serpentiner og balloner
Vores fastelavnssortiment inkludere den traditionelle papkat i flere forskellige størrelser og sælges stykvis fra kun 1,50 kr./ stk.

Ud over papkatten som symbolisere tidligere tiders levende kat i tønden har vi naturligvis andet pynt til fastelavnsfesten og alt hvad du skal bruge for at lave Fastelavnsris; masker, rysler, papir pompom'er og balloner. 

Skal du pynte op til Fastelavn er serpentiner og papirsole et godt supplement til almindelig festpynt. Husk at alt vores fastelavnspynt er lagervarer i Skovlunde og kan sendes fra dag til dag.

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
Side:
  1. 1
  2. 2

Fastelavnspynt - Pynt og dekoration til Fastelavn

Skal du pynte op til fastelavn er det i virkeligheden en meget simpel opgave. Serpentiner, balloner, papmasker, måske en multifarvet flagguirlande og naturligvis nogle kattefigurer og vupti, så har du skabt den traditionelle Fastelavnsstemning.

Fastelavn handler nemlig meget mere om deltagerne og maden end om rammerne, her et det eneste krav at du har en fastelavnstønde og så masser af mad og drikkevarer. Fastelavn var og er en festlighed forud for fasten og handler i lige så høj grad om fastelavnsboller, kakao og lækre ting at mæske sig i.

Da Fastelavn typisk er en fest for børnene er pynten også typisk i mange farver; farvede balloner, farvede serpentiner og masser af farver på masker og fastelavnsris.

2