Ansigtsmaling | Fastelavnssminke

I denne kategori har vi samlet et bredt udvalg af ansigts- og kropsmaling. Det være sig almindelig maling til ansigtet solgt enkeltvis i presset form, samt hele paletter med både vand- og fedtbaseret sminke med 3, 5 eller flere farver.
Til en skøn fastelavn udklædning hører der sig typisk fastelavnssminke til. Det er dog ikke alt maling, som barnets hud har godt af, at få smurt på. Brug derfor altid sminke og ansigtsmaling med omtanke. 
Inspireret af en artikel skrevet af "Forbrugerrådet Tænk - Kemi", har vi listet nogle få tips til brugen af fastelavnssminke. 

Som udgangspunkt er sminke i fast form at foretrække. En flydende sminke kan indeholde flere konserveringsmidler, der kan være problematiske. 
Sørg altid for at teste sminken på et mindre område, før det smøres i hele ansigtet. På den måde fanger i eventuelle allergiske reaktioner i opløbet. 

Under fastelavnssminken anbefales det at påføre en fed creme, der kan agere base eller primer, således sminken ikke påføres direkte på huden. Cremen gør det også nemmere at fjerne sminken igen. En vandbaseret sminke kræver vand og sæbe, mens en fedtbaseret sminke skal fjernes med rensecreme eller makeup fjerner.
Undgå som udgangspunkt at smøre sminke på læber og om øjne samt på områder, hvor huden er meget tør, revnet eller på smårifter og sår.

Føler du dig usikker på fastelavnssminkens indhold kan du altid downloade appen "Kemiluppen", der har tjekket ingredienser i mere end 150 fastelavnssminker. 
En god tommelfinger regel er dog aldrig at købe fastelavn eller halloween makeup uden en indholdsdeklaration.

Besøg Kemiluppen her. 

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
3