Gratis forsendelse på ordrer over 495 kr.
30 dages returret
Hurtig levering 🚚

12.07.2023

Sådan forlænger du svævetiden på dine helium balloner

Hvad er HiFloat og hvordan virker det?

Ønsker du at gøre din fest til en uforglemmelig begivenhed?
Lad os introducere dig for HiFloat - den revolutionerende gel, der forlænger svævetiden på dine latexballoner. Med HiFloat kan du pynte op dagen før festen uden bekymringen om, at dine balloner ligger på gulvet næste morgen.

HiFloat er ikke bare en almindelig plastikvæske; det er en fantastisk innovation inden for festdekoration. Denne specielle gel skaber en beskyttende hinde inde i latexballonen, hvilket forhindrer helium i at sive ud. Normalt svæver en 30 cm heliumfyldt latexballon i omkring 6-8 timer, men med HiFloat kan du forlænge svævetiden med op til 25 gange!

Forestil dig, hvor imponerende det vil være, når dine balloner forbliver livlige og svævende i mindst 1-2 dage efter festen er begyndt. HiFloat giver dig mulighed for at nyde den festlige atmosfære længere, så du kan fokusere på at skabe minder og hygge dig med dine gæster.

En af de mest fantastiske egenskaber ved HiFloat er, at det er helt ufarligt og biologisk nedbrydeligt. Det betyder, at du kan være tryg ved at bruge det til dine festdekorationer uden at bekymre dig om miljøpåvirkningen. Så næste gang du pynter med balloner, kan du med god samvittighed benytte HiFloat, der minder mest af alt om den lim, du finder bagpå et frimærke.

Tag styringen over dine festdekorationer og skab en utrolig atmosfære med HiFloat. Giv dine balloner liv, der varer, og lad dine gæster nyde den festlige stemning i længere tid. HiFloat - forvandl dine latexballoner til varige festdekorationer!

e-market
Kategorier der matcher din søgning