Gratis forsendelse på ordrer over 495 kr.
30 dages returret
Hurtig levering 🚚

27.12.2022

Ballon installationer helt uden helium

Er der ikke mere helium?

Helium er en ædelgas i høj kurs. Foruden til balloner, bruges helium også til dykning, på laboratorier, i MR-scannere og mange andre steder i industrien. Helium er, hvis ikke en mangelvare, så i hvert fald en knap ressource. Derfor er priserne på helium efterhånden så tårnhøje, at vi her giver dig nogle fine alternativer til, hvordan du kan pynte med balloner - helt uden brugen af helium.

Der findes efterhånden så mange smukke løsninger på balloner, der ikke kræver helium, at vi synes de fortjener lidt opmærksomhed.

En af løsningerne, der har taget os og resten af verden med storm, er de dekorative ballonguirlander. Alle elsker dem, og nok fordi de kan laves på et utal af forskellige måder, farver og størrelser. Alt du skal bruge er balloner, ballonsnor og luft.

Lav dine egne ballondekorationer, som var du professionel. Med hjælp fra vores færdige kits, kan du på helt egen hånd ombygge de vildeste kreationer af balloner. Uanset om du former alt af balloner, udfylder stativer med små latexballoner, så er vi sikre på resultatet bliver for vildt.
Skal det være endnu nemmere, så gå på opdagelse i de sjove AirLoonz balloner. De er store og smukke, og så kræver de kun luft! Placer dem rundt omkring på gulvet og så er du færdig. Når festen er forbi kan du tappe dem for luft, pakke dem pænt sammen og hive dem frem til de næste mange fester.

Mangler du perfekte baggrund til dine billeder?
Vores standard folieballoner og gluedots, kan give dig netop det - og så er det ovenikøbet vildt nemt! Sæt ballonerne op i den formation og farvekombination, som du elsker.

e-market
Kategorier der matcher din søgning