Gratis forsendelse på ordrer over 495 kr.
30 dages returret
Hurtig levering 🚚

Julepynt og dekoration | Pynt til jul

Uanset om du skal pynte op til jul i stuen derhjemme, på kontoret, til en julefrokost eller noget helt 3. så finder du masser af festlig og hyggelig juledekoration & julepynt i denne kategori.

Vi har samlet alt; fra kravlenisser og glaskugler til kunstig sne og bevægelige julemænd. Vi har endda oppustelige udendørs dekorationer og snefnug du kan sætte på vinduet.

For at gøre det lettere for dig at finde præcist det julepynt har vi endda delt alt vores juledekoration op i forskellige underkategorier. Så find det hele her i denne kategori eller gå mere målrettet tilværks i en af vores mange underkategorier med julepynt & dekoration.

Med ønsket om en rigtig god jul til dig, dine nærmeste og alle dem du kender og holder af.

Filter

Woodland Juleservietter

Indhold: 16 ct (1,81 Kr. / 1 ct)

29,00 Kr.

Stagelys Sorte, 10 stk.

Indhold: 10 ct (5,50 Kr. / 1 ct)

55,00 Kr.

Hør Bordløber

89,00 Kr.

Snefnug Træ Konfetti 4 cm, 12 stk.

Indhold: 12 ct (3,00 Kr. / 1 ct)

36,00 Kr.

Snoede Nissemænd Stearinlys, 2 stk.

Indhold: 2 ct (17,50 Kr. / 1 ct)

35,00 Kr.

Juletræ Træ Konfetti 4 cm, 12 stk.

Indhold: 12 ct (3,00 Kr. / 1 ct)

36,00 Kr.

Jule Foto Sticks, 10 stk.

Indhold: 10 ct (2,50 Kr. / 1 ct)

25,00 Kr.

Juleservietter Holly Jolly, 20 stk.

Indhold: 20 ct (1,40 Kr. / 1 ct)

28,00 Kr.

Dekorer og pynt dig til julestemning

Når december måned står for døren, kommer julehyggen snigende ind med levende lys, julepynt, bjældeklang og duften af frisk gran.

Hos Festtema finder du et bredt udvalg af klassisk og moderne pynt til at skabe en helt magisk julestemning. Vi har for eksempel snekrystaller med glitter, dekorative julekugler i glas som giver et elegant touch, eventyrlig kunstig sne og de mere nymoderne metalliske foliegardiner og guirlander.

Om du skal bruge pynt og dekoration til en af højtidens fester eller til at gå all-in på udsmykning af hjemmet, så finder du helt sikkert noget hos Festtema der falder i rette smag og stil.
En god idé kunne være at dekorere med et specifikt tema som passer til aftenens underholdning.
Måske skal i spille den morsomme pakkeleg, da vil et flot julepyntet bord samt lokale være med til at skabe den helt rigtige hyggestemning.

Hvis du har ledig vægplads vil en stor flot vægdekoration med julemanden eller med eventyrligt vinterlandskab gøre underværker, og helt sikkert få dine gæsters opmærksomhed.
du kan også overraske dine gæster på deres toiletbesøg med en dørdekoration af julemanden der selv sidder på toilettet eller af hans hjælpere.

e-market
Kategorier der matcher din søgning