Gratis forsendelse på ordrer over 495 kr.
30 dages returret
Hurtig levering 🚚

Halloween kostumer til børn

Halloween er ikke kun for voksne længere. Børnene elsker at klæde sig ud og til Halloween får især drengene mulighed for at trække i kostumerne. Her er både zombie kostumer, skeletter, døden, og mange andre uhyggelige halloween kostumer til børn.

Pigerne er også godt repræsenteret og selv om det er ulækkert og uhyggeligt så finder figurer som zombie prinsesser, den døde Snehvide og mange andre klassiske karakterer vej til denne kategori med Halloween kostumer for børn.

Vi har naturligvis også Halloween udklædning og kostumer til de helt små, men her deler vi dem ikke op efter køn. I stedet har vi samlet det hele under navnet Halloween kostumer til Toddlere. Her finder du blandt andet små søde djævle, spøgelser og græskar kostumer.

Toddler kostumerne i Halloween kategorien er mere hyggelige end uhyggelige og der er hverken Zombier eller blod 👻

Filter

Rød kappe barn

65,00 Kr.

Halloween kostumer til børn

Halloween kostumerne til børn og barnlige sjæle er snart mere populærere end fastelavnskostumer, ikke mindst hvis man tæller de Halloween kostumer med som også bliver solgt til fastelavn. Børnenes lyst til at klæde sig ud som skeletter, zombier, hekse og djævle syntes i hvert fald at være tilstede hele året rundt og ikke kun til Halloween. 
Hos Festtema finder du mere end 200 forskellige deciderede Halloween kostumer til børn, altså kostumer som er målrettet mod Halloween sæsonen, i børnestørrelse og vi har Halloween kostumer til alle børn. Både til de mindste børn, som vi kalder toddlere på 6 – 18 måneder og helt op i teenagestørrelse hvor ungerne gerne vil have at Halloween kostumet er magen til de voksnes kostumer, omend at kostumerne skal være lavet med en anden pasform, da teenagekroppens statur endnu ikke kan fylde et voksenkostume ud.
I praksis har vi 3 segmenter af Halloween kostumerne til børn: Toddlere, Børn & Teens. 

Halloween kostumer til drenge

Drengenes valg af Halloween kostumer syntes at gå meget i retning af skelet kostumer, døden kostumer, dræber klovne og så naturligvis Zombie kostumer. Drengene skal ikke være meget over 8 år før de tiltrækkes af alt det blodige og det ulækre og det kan næsten ikke blive uhyggeligt nok når kostumet skal vælges. Teenagerne og de store drenge typisk dem fra 8 – 12 eller dem med ældre søskende, vil gerne være dræberklovne og karakterer de kender fra gyserfilm og diverse onlinespil. Det kunne være Jason fra Fredag den 13., Slenderman eller Pennywise (dræberklovnen fra filmen IT). 
De lidt yngre drengebørn er stadig optaget af Harry Potter og troldmandskostumerne men er ikke blege for at trække i et Døden kostume når der inviteres til Halloweenfest.
Det klassiske vampyrkostume er der ikke mange drenge der vælger af egen vilje, det er mest når figuren indgår i et tema eller mor og far har været inde over. 

Halloween kostumer & til piger 

Pigernes valg af Halloween kostumer er meget anderledes end drengenes. Men det er stadig udtalt forskel på hvilke Halloween kostumer pigebørnene vælger, fra alderstrin til alderstrin. 
De små piger skal helst have lidt ”prinsesse” ind over Halloweenkostumet. Det kunne være en fin heks eller en egentlig Zombie prinsesse, bare det er noget hvor man kan pynte og hvor der stadig er godt med glimmer. 
Fra 7 – 8års alderen vælger pigerne stadig gerne nogle yndige Halloween kostumer, men det er tydeligt at rollemodellerne er ændret. Nu falder valget af kostume gerne på Cheerleader, Hermione fra Harry Potter universet, Monsters High kostumer eller Zombie skolepigen. Altså et kostume hvor den kvindelige rollemodel er lidt mere tydelig. 
Teenagepigerne er lige som drengene godt på vej over i egentlige voksenkostumer. Halloweenkostumet skal være gennemført, det må meget gerne være en ”brand karakter” som Harley Quinn eller Cat woman og hvis de kan få forældrene med på idéen, så må Halloween kostumet gerne være lidt sexet. 
Ud over selve kostumet er det et plus for teenagepigerne hvis Halloween udklædningen også inkludere Halloween sminke, men modsat drenge behøver sminken ikke nødvendigvis at inkludere latexsår og teaterblod. 

Praktiske råd om køb af Halloween kostumer til børn.

Når du skal købe Halloween kostume til dit barn så bør du stille dig selv følgende spørgsmål: 
  1. Skal barnet bruge kostumet uden på overtøj – så skal du huske at købe Halloween kostumet mindst et nummer større end normalt 
  2. Hvem skal barnet være sammen med – måske skal der taget hensyn til mindre børn der eksempelvis ER bange for klovne og især dræberklovne. Eller måske er der en aftale om niveauet for ”uhygge” i institutionen eller der hvor Halloween arrangementet skal foregå 
  3. Skal kostumet også kunne bruges til leg efter Halloween – hvis det skal, så husk at mange af de billige kostumer ikke egner sig til egentlig leg, men er lavet til udklædningsbrug for en enkelt dag/aften. 

Hvor kan man købe Halloween kostumer til børn?

Du kan købe Halloween kostumer til børn hos Festtema. Vi har både alle de klassiske Halloween kostumer og så naturligvis dem som trender i år. Hos os kan du få Halloween kostumer til børn fra 6 måneder til TEEN og vi har masser af Halloween kostumer til både piger og drenge. 

Hvad koster et Halloween kostume til børn?

De fleste Halloween kostumer til børn ligger i spændet fra 200 – 250,- kr., men hos Festtema har vi også mange billigere Halloween kostumer og eksempelvis koster det billigste døden kostume til børn kun 129,- kr.
Vi har også Halloween kostumer til børn i den lidt dyrere ende og skal man have et officielt licenseret Pennywise kostume så koster det 369,- kr. 

Kan man lave sit eget Halloween kostume til børn?

Ja, du kan sagtens lave dit eget Halloween kostume til børnene. Et af tidens mest populære Halloween kostume genre, både til børn og voksne, er Zombie kostumer. 
Alt hvad det kræver er er noget gammelt tøj, det må gerne være lidt for stort. Noget kunstigt blod eller tid + teblade og kaffegrums til at lave blodpletter på tøjet. Samt en saks til at klippe tøjet i stykker. 
Tricket er, at få tøjet til at se halvråddent ud, og så er det fuldstændigt lige meget om der er tale om gammelt hverdagstøj, en skoleuniform eller storebrors konfirmationstøj fra forrige år. Alle der har set Walking Dead ved, at ”ægte” zombier kommer i lige så mange udgaver og variationer som der er mennesker på jorden. 
Det vigtigste, hvis du vælger, at lave dit eget Zombie out-fit, er næsten, at du har fokus på sminken. Et par åbne sår, lidt kunstigt blod og måske en synlig knogle kan gøre hele forskellen.
e-market
Kategorier der matcher din søgning