Gratis forsendelse på ordrer over 495 kr.
30 dages returret
Hurtig levering 🚚

Halloween figurer | Køb skræmmende uhyggelige Halloween figurer her

Når det gælder Halloween figurer og Halloween dekoration generelt er det efterhånden ligesom jul. Entusiasterne køber én ny stor Halloween figur hvert år og får på den måde udvidet samlingen af figurer og dekorationer år for år.

Uanset om du er besat af Halloween eller bare skal pynte op til en lille Halloween fest så har vi Halloween figuren der fuldender din samling. Vi har små hængende spøgelser, "søde" skelet figurer, skræmmende Zombie figurer i latex, Full-size skeletter og kæmpe Halloween figurer med censor aktiveret lyd, lys og bevægelse.

Filter
Damp / Tågemaskine
Dræber klovn

Dræber klovn

219,00 DKK
Animeret hvid heks

Animeret hvid heks

394,00 DKK
Blodig Afrevet Fod
Drage Skelet,

Drage Skelet,

75,00 DKK
Bøffel kranie

Bøffel kranie

59,00 DKK

Halloween figurer | Uhyggelige figurer til Halloween

Halloween figurerne er måske det mest effektfulde og sjove pynt til Halloween. De findes som statiske figurer der blot hænger eller står, men også som ”levende figurer” der aktiveres af en sensor, kontakt eller fjernbetjening.

Vores Halloween figurer kommer i alle mulige former og størrelser – nogle er små og næsten kære, andre er nærmest uhyggeligt ulækre. Vi har søde små skeletfigurer og livagtige zombier der kan bevæge sig, og øjne der lyser mens de kravler skrigende hen imod dig eller dine gæster.

Så uanset hvilken form for Halloween figur du er på jagt efter er det en god ide at kigge grundigt igennem denne kategori og vi anbefaler også at du klikker dig ind på de forskellige figurer for mange af halloween figurerne med animation (lyd, lys eller bevægelse) kan du opleve i en videopræsentation på det enkelte produktblad.

Mange typer Halloween figurer

For mange er det med Halloweenfigurer, som med det er med julepynt. Har du først anskaffet dig én, forbliver Halloween figuren sjældent den sidste men blot den seneste i en samling der vokser år for år.

Derfor anbefaler vi også vores kunder at købe en god central figur og gerne en figur af en vis størrelse og så bygge årets Halloween dekoration (og samlingen) op omkring denne.

Selv om eksempelvis vores 2M høje dødsengel med flagrende vinger er en imponerende figur, så er det ikke denne figur du bør starte med. En anden helt central Halloweenfigur er og bør være skelettet i menneske størrelse, som kan sættes, hænges og stilles i positur efter behov.

Afhængigt af hvilken retning dit Halloween tema skal tage og hvor stort anlagt festen er kan du her vælge mellem mange forskellige Halloween figurer; Græskar, dræberklovne, Hekse, vampyrer, zombier, dyr og skeletter.

Figurerne har også forskelligt udtryk. Du kan få søde figurer som det banjo spillende skelet og hyggeligt uhyggelige figurer der især tiltaler det yngre publikum. uhyggelige figurer som fortrækkes af især større drenge og voksne og så har vi naturligvis de helt ulækre og livagtige Horror figurer der især tiltaler drengene og de dedikerede Halloween entusiaster.

Halloween figurer til haven

Når du anskaffer dig en ny Halloween figur er det vigtigt at tænke over hvor figuren skal bruges – ikke alle figurerne er egnet til udendørs brug og kombinationen af dansk efterår og elektronik er ikke optimal for de helt billige Halloween figurer.

Vælger du alligevel at pynte op med en animeret halloweenfigur i haven kan du med fordel sikre dig at den står under et halvtag eller andet der dækker for den værste regn (og eventuelt vind).

Samtidig skal du sikre dig at kvarterets unger ikke kan nå den, når de kommer forbi i deres jagt på slik. For de mindste kan komme til at skubbe til figuren i angst mens de lidt større børn tager fat i den for at få gentaget ”forestillingen”.

Påtænker du at genbruge dine udendørs figurer, så husk at de skal være helt tørre før du pakker dem ned. Særligt batteribokse og ledningssamlinger er udsatte hvis de pakkes ned fugtige.

Halloweenfigurer er pynt – ikke legetøj

Selv om Halloween figurerne er indbydende, og skeletter, djævle, hekse, zombier og andre okkulte figurer vækker nysgerrighed og betager folk i alle aldre er der tale om pynt og dekoration ikke legetøj.

Mange af figurerne indeholder fintfølende mekanik og elektronik og tåler ikke at man leger med dem.

Hvor kan man købe Halloween figurer?

Hos Festtema kan du købe et stort udvalg af Halloween figurer. Vi har et bredt udvalg af figurer til Halloween, lige fra små til store figurer, billige til luksusfigurer. Vores sortiment inkluderer blandt andet dræberklovne, varulve, gargoyles, døds-engle, spøgelser og græskar.

Vores Halloween figurer kan bestilles online og leveres fra dag til dag, eller du kan besøge vores butik i Skovlunde, som har åbent 6 dage om ugen.

Vi tilbyder både figurer til udendørs og til indendørs brug, så du kan skabe den perfekte Halloween dekoration.

Hvilke Halloween figurer er der?

Hvis du har været i USA i slutningen af oktober, så ved du at der findes alle former for Halloween figurer; fra mutanter, monster og halvt opløste zombier til hekse og søde katte.

I Danmark er udvalget noget mindre og det selv om Festtema og få andre specialforretninger selv importere både udklædning og Halloween probs fra USA.

Festtema tilbyder et bredt udvalg af Halloween figurer til enhver smag. Du kan finde alt fra små og billige figurer til store og luksuriøse figurer. Vores sortiment inkluderer dræberklovne, kranier, gargoyles, døds-engle, spøgelser, hekse og græskarfigurer.

Mange af vores figurer er i naturlig størrelse og nogle er endda animerede, så de taler og bevæger sig.

Uanset om du vil pynte indendørs eller udendørs, kan vi tilbyde de perfekte Halloween figurer til din dekoration. Bestil online og få leveret fra dag til dag, eller besøg vores butik i Skovlunde, som har åbent 6 dage om ugen. Vi har måske Danmarks største og mest varierede udvalg af Halloween figurer og pynt. Så kom og find dine favoritfigurer hos os!

e-market
Kategorier der matcher din søgning