Gratis forsendelse på ordrer over 495 kr.
30 dages returret
Hurtig levering 🚚

Fastelavnskostumer til piger

Fastelavnskostumer til piger i denne kategori går fra 6 måneder til teenagere, så uanset hvor stor (eller lille) pigen måtte være, så finder du fastelavnskostume til piger, som passer, lige her. Vi ved godt at det ikke kun er prinsesserne der klæder sig ud til Fastelavn, så vi har også en kategori udelukkende med fastelavnskostumer til drenge og en med udklædning til babyer og toddlere

Af populære fastelavnskostumer til piger, anno 2024, skal nævnes Gurli Gris, de seje piger fra Teen wolf og naturligvis Wednesday fra TV setrien af samme navn. De klassiske Disney prinsesser holder stadig 100% som fastelavnstøj til piger. 

Fastelavnskostumer piger, her hos festtema, er det rigtige sted at kigge efter fastelavnstøj til piger. Med mere end 200 forskellige fastelavnskostumer til piger, har vi masser af fastelavnstøj at byde på. Desuden er der intet der forhindre jer i at kigge i kategorien med drengekostumer - også selv om det er en ung dame som er på udkik efter årets fastelavnskostume til piger...

Filter
Baby Havskildpadde

Baby Havskildpadde

195,00 DKK
Blå kappe barn

Blå kappe barn

65,00 DKK
Grusomme Mig: Agnes

Fastelavnstøj pige - fastelavnskostumer til piger

Hos Festtema kan I få fastelavnstøj og fastelavnskostumer til piger i alle aldre og størrelser.

Vi har vi 20 års erfaring med salg af fastelavnskostumer og udklædning til piger. I praksis har vi mere end 200 kostumer og fastelavnsdragter til piger på lager i Skovlunde og de kan alle sendes fra dag til dag.

Selv om fastelavnstøj til piger mest er for de små, altså piger under 13 år, så er det ikke ualmindeligt, at pigerne selv har klare ønsker og krav til hvilken form for fastelavnskostumer piger går med nu.

Som med så meget andet er der både og trends indenfor kostumer - også fastelavnskostumer til piger. Derfor er det altid godt at købe fastelavnstøjet i god tid, så der er mulighed for at bytte og hos Festtema har I altid 30 dages fuld returret.

Når det er sagt er der alligevel en vis ensartethed i valget af fastelavnskostumer, som går igen år efter år. Lidt groft sagt er der 4 stadier i pigernes valg af udklædning til Fastelavn som vi oplever det:

  • Til de helt unger (6 til 24 måneder) er de næsten altid de søde kostumer som er mest populærer; vamsede & søde dyre kostumer som er lette at tage af og på og som er populære hos både forældre & bedsteforældre.
  • De unge piger (2-5 år) er typisk vilde med prinsesser i alle former og jo mere prinsesse jo bedre. Fastelavnskostumer til piger i den alder behøver ikke være licenserede mærkevarer bare de er "smukke".
  • Pigerne i mellemgruppen (5 - 9år) er traditionelt set mest til de figurer og karakterer de kender fra fiilm og bøger; Frost, Disney, Harry Potter og naturligvis diverse kære dyrefigurer - her begynder de licenserede mærkevarer at være særligt efterspurgt som fastelavnskostumer til pigerne.
  • De største af pigerne vælger gerne idoler eller figurer med kant og så naturligvis de hyggelige kigurumi kostumer. De seneste år har vi set en klar trend mod Cheerleader kostumer, karateren Harley Quinn og i år har vi store forventninger til tøserne fra TV serien Teenwolfs, Barbie & Wednesday Adams 

Fakta om fastelavnskostumer til piger fra Festtema

Hurtig levering: Hos Festtema kan du få fastelavnskostumer til piger i butikken i dag, og bestiller du Online sender vi også fastelavnstøj til piger fra dag til dag!

Stort udvalg af fastelavnstøj til piger: Festtema har mere end 200 forskellige kostumer, du kan altså vælge mellem 200 forskellige slags fastelavnskostumer til piger.

Billige fastelavnskostumer til piger: Festtema har fastelavnstøj og kostumer til piger i alle prisniveauer; fra 89,- kr. for de billigste kostumer. Desuden tilbyder vi fri fragt ved køb for mere end 495,- kr., så du slipper for at betale for andet end varerne.

Uanset hvad hun skal være til fastelavn i år, så er vi ret sikre på at du/I kan finde kostumet her hos os. Har i mulighed for det, så vil vi anbefale at I kommer forbi butikken i Skovlunde hvor alle kostumerne kan prøves på, inden I eventuelt beslutter jer.

Husk vi har også masser af parykker, hatte, vinger og andet tilbehør samt pynt og dekoration til fastelavnsfesten.

Fastelavnstøj til piger og børn i alle aldre

Vi ved godt at Fastelavn er en gammeldags tradition og at størstedelen af fastelavnsfesterne bliver afholdt i skoler, foreninger og sportsklubber og primært er for de mindre børn og op til mellemtrinet i folkeskolen.

Men det betyder ikke, at vi kun har fastelavnskostumer til piger mellem 4 og 8 år. Tvært imod - her hos Festtema har vi fastelavnskostumer og fastelavnstøj til piger i alle aldre og det hele kan naturligvis bruges til andet end Fastelavn.

Typisk kan vores børnekostumer inddeles i 3 primære grupper:

  • Baby & todler kostumer: fra 6 - 24 mdr.
  • Børne kostumer: 4 - 12 år
  • Teen kostumer: +13år 

Størrelserne i disse 3 hovedgrupper overlapper hinanden og afhængigt af producenten og hvilket marked kostumet er lavet til kan det være svært at placerer det enkelte kostume. Eksempelvis kan de større piger ofte bruge en str. XS i voksenkostumer, når producenten er Italienske WIDMANN og en large til børn, når producenten er Rubies og kostumet er produceret til det Amerikanske marked.

Husk: Festtema er både e-mærket og tilbyder desuden 30 dages fuld returret.

e-market
Kategorier der matcher din søgning