Gratis forsendelse på ordrer over 495 kr.
30 dages returret
Hurtig levering 🚚

Fastelavnskostume til Baby

Her har vi samlet alle baby kostumerne så du let kan få overblik over hvilke kostumer og anden udklædning der findes til babyer og toddlere. Det vil altså sige baby kostumer i str. 86 (3 mdr.) og op til 2 år. 

Skal du bruge udklædning til lidt større børn skal du kigge i kategorien for børnekostumer, eller endnu mere specifikt: pige kostumer eller drenge kostumer.

Baby- og toddlerkostumer er ikke bare populære til fastelavn, det er også en rigtig god julegave idé og de fleste børn elsker at klæde sig ud allerede fra en tidlig alder.

Filter
Baby Havskildpadde

Baby Havskildpadde

195,00 DKK
Baby kanin kostume

Baby kanin kostume

199,00 DKK
Baby Løve

Baby Løve

244,00 DKK
Toddler Mariehøne

Toddler Mariehøne

144,00 DKK

Baby fastelavnskostumer & toddler kostumer

Hos Festtema kan du købe både baby fastelavnskostume og et helt almindeligt baby kostume. I sagens natur kan alle baby kostumerne nemlig bruges som fastelavnskostumer, men da fastelavn typisk falder i de kolde måneder bør du sikre dig, at dit baby kostume er både varmt og praktisk.

Når du vælger kostume til baby, især fastelavnskostume, så bør du overvej om kostumet skal bruges ude eller inde. Skal dit baby kostume bruges udendørs anbefaler vi at du går en størrelse op, i forhold til normalt babytøj. Så kan dit baby fastelavnskostume nemlig bruges udenpå en flyverdragt og samtidig har du et baby kostume til sjov og leg som kan bruges indendørs hen over hele foråret.

Vores kostumer til baby kommer i mange forskellige størrelser, så husk at bruge størrelsesguiden. Mange af vores størrelser er opgivet i "alderstrin", og det gør vi fordi det er dette som producenterne oplyser på pakken. Vi anbefaler dog altid at du køber kostume til baby baseret på barnets mål. Er du i tvivl, så gå altid en størrelse op!

Uanset om der er tale om et helt baby fastelavnskostume, udklædning til leg eller noget helt tredje, så er der nogle helt basale hensyn du bør overveje når du køber kostume baby og  de helt små.

For det første er der nogle sikkerhedshensyn du bør sikre dig at baby kostumet lever op til. Den europæiske standard indeholder både generelle krav til legetøj samt specifikke krav og testmetoder relateret til baby udklædning og baby kostumer (klassificeret som legetøj), som anses for at repræsentere den største brandfare:

  • Legetøj, der skal bæres på hovedet: skæg, overskæg, parykker eller andet udklædnings materiale med lignende funktioner som masker, hætter, hårbøjler, hovedtørklæder osv.
  • Udklædningstøj og andet legetøj, der er beregnet til at blive båret af et barn under leg.

Ud over brandfare bør du tænke over løs-dele som barnet kan sluge, lukke-mekanismer og lange løse dele som kan udgøre kvælningsfarer. 

Alle vores børne kostumer og udklædning overholder EN71 standarden og er CE mærket. 

For det andet bør du overveje hvad kostumet skal bruges til. Skal det bruges uden på en flyverdragt til Fastelavn er det en god idé at vælge en større størrelse end normalt. Skal barnet selv kunne tage kostumet af og på bør du undgå knapper og lynlåse.

Endelig bør du tænke over hvordan barnet trives med at være iført kostume eller udklædning. For mange børn er det nok med en simpel udklædning, så klarer fantasien resten....

e-market
Kategorier der matcher din søgning