Gratis forsendelse på ordrer over 495 kr.
30 dages returret
Hurtig levering 🚚

80'er tøj | kostumer fra 80'erne

Tøj fra 80'erne er fantastisk og hvis du ikke selv kan huske det, så kan du finde inspiration og eksempler på hverdagsmode i TV serierne Dollars eller Cosby show, hos popgrupperne WHAM, DURAN DURAN eller Madonna eller i filmen Top Gun som alle viser tøj i klassisk 80'er stil.

I 1980'erne var Prinsesse Diana måske årtiets største modeikon, det var populært med puddelkrøller og højtaljede Lewis jeans var noget af det hotteste du kunne gå med. Hvis altså du ikke lige havde en Campinghabit at række i!

Udover højtaljede Lewis jeans og Campinghabit, så var neonfarver og pastelfarver, samt store smykker og øreringe et kæmpe hit

Kan du ikke lige gennemskue tøjstilen fra 80'erne kan du altid vælge at tage udgangspunkt i en kunstner eller en film, så kommer du ikke galt afsted....

Filter

Tattoo bluse

99,00 Kr.

80' Hiphopper

395,00 Kr.

80'er Motionist

295,00 Kr.

80's Leopard Babe

194,00 Kr.
%
Blåt Tennis Tracksuit Kostume til Voksne

Blåt Tennis Tracksuit Kostume til Voksne

161,40 Kr. Før 269,00 Kr.

Tennis kostume

294,00 Kr.

De mest markante kendetegn for tøj fra 1980'erne 

80'erne var en tid med store mode- og stilændringer, og der var en række ikoniske tøjstile og trends, der blev populære på det tidspunkt. Her er nogle af de mest bemærkelsesværdige tøjstile fra 80'erne: 

Neonfarver:

80'erne var kendt for sine neonfarver og pastelfarver. Det var ikke ualmindeligt at se mennesker iført tøj i chokoladefarvet brunt, pastelfarvet lilla og lyserød, eller stærke neonfarver som gul, grøn og orange. 

Store øreringe og smykker:

Kvinder bar ofte store øreringe, armbånd og halskæder lavet af plastik og andre lyse materialer. Smykker var ofte farverige og iøjnefaldende, og det var normalt at have flere armbånd på samtidigt. 

Tøj med tryk:

Tøj med tryk var også en populær trend i 80'erne, og det var normalt at have t-shirts med logoer eller slogans på dem. Det kunne være alt fra bands eller sportshold til politiske budskaber eller vittige udsagn. 

"Power dressing":

"Power dressing" var en trend, der opstod i 80'erne, og det handlede om at klæde sig på en måde, der signalerede magt og autoritet. Det inkluderede ofte skræddersyede jakkesæt og stilfulde skjorter med en høj krave. 

Leggings:

Leggings blev også populære i 1980'erne og blev båret med alt fra lange t-shirts til korte nederdele. 

Tyl og pailletter:

Påklædning med tyl og pailletter var også meget populære i 1980'erne, og det blev ofte brugt til kjoler og nederdele til specielle lejligheder. 
Alt i alt var tøjet i 1980'erne fyldt med farver, mønstre og iøjnefaldende detaljer, og det afspejlede den kulturelle og politiske udvikling i samfundet på det tidspunkt. Selv i dag kan man se spor af 80'ernes tøjstil i moderne mode.
e-market
Kategorier der matcher din søgning