Gratis forsendelse på ordrer over 495 kr.
30 dages returret
Hurtig levering 🚚

60 år | Festlig pynt & dekoration til 60 års fødselsdagsfest

Gør 60 års fødselsdagen lidt festligere. Køb klassisk pynt eller festlig dekoration med tallet "60":  Dannebrogsflag, lys, guirlander, servietter, kopper & balloner.

Her har vi samlet alt hvad vi har af pynt og dekoration, klar til dig der skal pynte op for at fejre 60 års fødselsdag med prompt og pragt. 

60 år er ikke bare en rund fødselsdag, det er en af livets helt store fester. Ikke på grund af tallet 60 i sig selv, men fordi man er et sted i livet hvor man statistiks har både børn, børnebørn og samtidig en vennekreds som er både moden og intakt.

Med andre ord har 60 års fødselsdagen potentialet til at blive en af livets helt store fester og med pynt og dekoration fra Festtema kan du skabe rammerne for din store dag.

Filter
Flag Stickers

Flag Stickers

10,00 DKK
Halskæde - 60 År
Konfetti - 60

Konfetti - 60

24,00 DKK

60 år festpynt 

Vi ved, hvor vigtigt det er at have den rigtige pynt og dekoration til din 60 års fødselsdag, og vi er dedikerede til at hjælpe dig med at skabe en uforglemmelig oplevelse. 
I denne kategori har vi samlet alt festpynt og dekoration som er end del af, eller passer med vores ”60” serier. Altså pynt som enten har tallet 60 printet eller tykt på, eller anden form for dekoration som vi mener er oplagt at bruge sammen med produkterne fra ”60” serierne, fordi de matcher eller komplementer i farverne. 
Hvis du er til mere traditionel pynt, så tag et kik i en af vores mange andre kategorier med pynt og dekoration. Du kan enten vælge af få tingene præsenteret efter produkttype; flag, guirlander, balloner etc. Eller efter tema/ farve. 
Uanset hvad du leder efter, så bør du kunne finde det her på siden. Du er naturligvis også velkommen til at komme forbi butikken i Skovlunde. Butikken er åben 6 af ugens 7 dage og alt hvad du ser Online, er også lager i butikken. 
Noget af vores mest populære pynt, med tallet 60 på de forskellige dekorationsartikler er vores ”Sparkling gold 60år”. 
Det er en super flot fødselsdagsserie som både indeholder dekorationer; Guirlander, flag og balloner. Samt pynt til bordet; konfetti, dug, bordløber, servietter og kopper. 
”Sparkling gold 60år” serien er holdt i sort, sølv og guld, så den kan bruges af både mænd og kvinder. Desuden er designet en lille smule elegant og det hele kan let kombineret med andet pynt i samme nuancer. 
Sidst men ikke mindst, så har producenten både lavet en ”Party in a Box” løsning og tilbyde alle enkeltdelene i løssalg. Det betyder at det er nemt og billigt at tilføje ekstra kopper eller servietter uden du behøver at betale for ekstra guirlande og balloner, som du måske ikke behøver alligevel.
 ”Sparkling gold 60år” er bare en af 5 forskellige serier vi har med decideret 60-års tema. Husk at dele denne tekst med andre, der planlægger en 60 års fødselsdag, så de også kan få glæde af vores udvalg af festpynt og dekorationer.
Kan du ikke få nok af "bling-bling" så kan du også tage et kik på vores flotte 60-års glitter tal til bordet eller overveje at lave et backdrop med foliegardiner i enten sølv eller guld.
e-market
Kategorier der matcher din søgning