Gratis forsendelse på ordrer over 495 kr.
30 dages returret
Hurtig levering 🚚

20 år | Pynt & dekoration til 20 års fødselsdag

Her finder du alt hvad vi har af pynt og dekoration til dig der skal pynte op til at fejre 20 års fødselsdag. Find guirlander, kopper, tallerkner, lys og servietter med tallet 20. Kombiner eventuelt med bestik, balloner og anden dekoration i fødselsdagsbarnets yndlingsfarver.

Vi har alle former for pynt og dekoration så du kan fejre dagen med format uanset om det skal være din "sidste ungdomsfest", en vild temafest eller den første voksenfest med middag og alt - som du selv står for!

Uanset hvad ønsker vi dig tillykke med den store dag, som en 20 års fødselsdag er, og håber at du får en brag af en fødselsdag og nogle gode år som "rigtigt voksen". 

Mange vil påstå, at du nu er en "erfaren teenageager, men med penge".

Filter

Ballon mix Glossy Black "Birthday" 23 cm, 6 stk.

Indhold: 6 stk. (4,17 Kr. / 1 stk.)

25,00 Kr.

Ballon mix Glossy Pink "Birthday" 23 cm, 6 stk.

Indhold: 6 stk. (4,17 Kr. / 1 stk.)

25,00 Kr.

Blomstret Pastel "Happy Birthday" Balloner, 5 stk

Indhold: 5 stk. (7,80 Kr. / 1 stk.)

39,00 Kr.
Ny
Danske Papirflag, 10 stk.

Danske Papirflag, 10 stk.

Indhold: 10 stk. (3,50 Kr. / 1 stk.)

35,00 Kr.

Flag Stickers

10,00 Kr.

Fødselsdags Ballon Servietter - 'Happy Birthday'

Indhold: 20 stk. (0,90 Kr. / 1 stk.)

18,00 Kr.

Fødselsdagsballoner 20 År - Golden Latte

Indhold: 12 stk. (5,75 Kr. / 1 stk.)

69,00 Kr.

Fødselsdagsservietter m/Flag

Indhold: 20 stk. (1,50 Kr. / 1 stk.)

30,00 Kr.

Happy BDAY - Pink Glitz Kopper, 8 stk.

Indhold: 8 stk. (3,63 Kr. / 1 stk.)

29,00 Kr.

Happy BDAY - Rosegold Glitz Kopper, 8 stk.

Indhold: 8 stk. (3,63 Kr. / 1 stk.)

29,00 Kr.

Happy BIRTHDAY, Blå Glitz Kopper

Indhold: 8 stk. (3,63 Kr. / 1 stk.)

29,00 Kr.

Happy BIRTHDAY, Rosegold Glitz Servietter

Indhold: 16 stk. (1,13 Kr. / 1 stk.)

18,00 Kr.

Hvid & Guld Ballonbue m/55 stk. Balloner

Indhold: 55 stk. (2,82 Kr. / 1 stk.)

155,00 Kr.

Hvide Latex Balloner m/Dannebrogsflag, 6 stk.

Indhold: 5 stk. (5,00 Kr. / 1 stk.)

25,00 Kr.

Komplet Regnbue Ballonbue Kit m/85 stk. Balloner

Indhold: 85 stk. (2,88 Kr. / 1 stk.)

245,00 Kr.

Latex Balloner, Golden Bordeaux "Happy Birthday"

Indhold: 12 stk. (4,08 Kr. / 1 stk.)

49,00 Kr.

Latex Balloner, Golden Emerald "Happy Birthday"

Indhold: 12 stk. (4,08 Kr. / 1 stk.)

49,00 Kr.

Latex Balloner, Pastel "B-Day Candy Girl" Buket

Indhold: 12 stk. (4,92 Kr. / 1 stk.)

59,00 Kr.

Lyserøde Knallerter - Yay - 8 stk.

Indhold: 8 stk. (11,13 Kr. / 1 stk.)

89,00 Kr.

Multifarvet Fødselsdagsballoner - 20 År (30cm.)

Indhold: 6 stk. (4,83 Kr. / 1 stk.)

29,00 Kr.

20 års fødselsdag

Det er svært at pege på hvilken kultur eller specifikke land, der gør mest ud af en 20års fødselsdag, da det varierer meget fra kultur til kultur og også afhænger af den enkelte families og individets præferencer og traditioner.
Men i Japan anses 20-års fødselsdagen for at være en særlig vigtig milepæl, hvor unge mennesker anses for at være fuldt ansvarlige voksne. De fejrer denne dag med en ceremoni kaldet Seijin-no-Hi, hvor unge mennesker samles i traditionelle japanske klæder og deltager i ceremonier og fester. I Danmark er det at blive 20 år ikke forbundet med samme niveau af hverken tradition eller ceremonielle handlinger. 
Det til trods, så skal en 20års fødselsdag fejres og hos festtema kan du både købe pynt og dekoration med tallet 20, generisk pynt og naturligvis tema-inspireret dekoration. Så uanset hvordan du ønsker at fejre dagen, så kan vi hjælpe dig med at skabe nogle fantastiske rammer for dagen. 

Festtema har pynt til 20års fødselsdag

Vi har masser af pynt som kan bruges når du skal fejre din 20års fødselsdag, men inden du begynder at kigge på specifik pynt og dekoration til fødselsdagsfesten, skal du have afgjort hvad rammerne er; 
  • Hvor mange bliver I 
  • Skal festen holdes udenfor eller indenfor – ude eller hjemme
  • Skal der være et tema; eksempelvis Cowboy- eller Disco tema. Et farvetema eller noget helt trejde som rammer festen ind. 
  • Er det med mad og drikke eller udelukkende fest & dans. 
Når først du har besluttet dig for hvordan rammerne for 20års festen skal være, så kan du gå i gang med at købe pynt og dekoration og uanset hvad du beslutter dig for, så kan du finde pynten her. 
I praksis tilbyder festtema pynt og dekoration indenfor følgende grupper: 

20 års pynt og engangsservice til bordet

I denne grupper kan vi klare flere varianter af servietter, konfetti og bordløbere med tallet 20 printet på. Duge, servietter, tallerkner og engangsservice i mange varianter og farver. Eller komplette sæt (boxe) af decideret temadekoration hvor alle delene er printet med udgangspunkt i et tema. 

Løbere

Vi har naturligvis guldløbere i flere forskelle farver og kvaliteter. Fra sjove printede gulvløbere som er til engangsbrug/pynt til øgte røde løbere i filt som kan fås i løbende, meter og bruges igen og igen. Vi har bordløbere med print og massevis af ensfarvede bordløbere i alle typer kvaliteter fra organza og tyl til velour eller Sizoweb.

Balloner

Vi har alt i balloner; latex balloner med tallet 20 eller teksten tillykke printet på. Folie balloner formet som tal og bogstaver så du kan skrive ”20” og dit navn. Vi har små balloner, ballondekorationer, balloner med konfetti-fyld, LED balloner og kæmpeballoner med en diameter på op til 2M. 

Flag & guirlander som pynt til fødselsdagen

Vi har naturligvis Dannebrogsflag alle mulige størrelser, typer og modeller. Fra kageflag til kæmpe og som guirlander lavet med enten plastik, papir eller stofflag. Men vi har også flag og flagguirlander med tallet 20 printet på, i utallige størrelses og farvevarianter og med tema-print. 

Backdrops

Noget af den vigtigste pynt til den moderne 20års fødselsdag er en backdrop – med mindre du planlægger at holder arrangementet i LA, Singapore på Hawaii eller i Dubai. Er det ikke tilfældet kan du med fordel købe eller leje en af vores mange fantastiske backdrops så baggrunden er i orden når natten dokumenteres med selfies og stories på diverse sociale medier. 

Andet pynt og dekoration

vi kunne blive ved og ved med at beskrive alle de forskellige elenmeter og typer af pynt og dekoration som Festtema har. I princippet kan mindst halvdelen bruges til en 20 års fødselsdag. Ovenfor har vi skrevet lidt om de mest anvendte typer og nedenfor kommer en bullet point liste med lidt flere, men vi vil opfordre dig til at kigge de forskellige kategorier igennem selv.
  • Konfettikanoner 
  • Beerpong 
  • Miljøvenlige Champagneglas
  • Sugerør
e-market
Kategorier der matcher din søgning