Gratis forsendelse på ordrer over 495 kr.
30 dages returret
Hurtig levering 🚚

Bryllup | Pynt & dekoration til Bryllupet

Bryllup er en stor dag og bør fejres som sådan. Derfor har vi også samlet alt hvad vi har kunne finde af bryllups pynt og dekoration som passer til denne særlige lejlighed.

Her er Dannebrogsflag, bryllupsfigurer, elegante servietter, balloner med perlemor og bordkonfetti der matcher. Hvide silkebånd, Just married balloner og bryllups-kit til brudeparrets bil. 

Filter

Bryllupskurv

99,00 Kr.

Just Married Latex Balloner, 6 stk

Indhold: 6 stk. (4,83 Kr. / 1 stk.)

29,00 Kr.

3 stk. Konfettirør I Pastel Farver

Indhold: 3 stk. (25,00 Kr. / 1 stk.)

75,00 Kr.

3 stk. Konfettirør Med Metallic Farver

Indhold: 3 stk. (25,00 Kr. / 1 stk.)

75,00 Kr.

Bordkort med lille guld hjerte

Indhold: 10 stk. (2,50 Kr. / 1 stk.)

25,00 Kr.

Bordkort med rosaguld hjerte

Indhold: 10 stk. (2,50 Kr. / 1 stk.)

25,00 Kr.

Creme farvet bordkort med ringe

Indhold: 25 stk. (2,40 Kr. / 1 stk.)

60,00 Kr.

Cremefarvet Luksus Rulledug, 10 meter

Indhold: 10 M. (19,90 Kr. / 1 M.)

199,00 Kr.

Dekorative Kunstige Rosenhoveder i Hvid, 9 stk.

Indhold: 9 stk. (4,33 Kr. / 1 stk.)

39,00 Kr.

Dekorative Kunstige Rosenhoveder i Lyserød, 9stk.

Indhold: 9 stk. (4,33 Kr. / 1 stk.)

39,00 Kr.

Dekosnore m/Hvide Origami Blomster, 12 stk.

Indhold: 12 stk. (12,08 Kr. / 1 stk.)

145,00 Kr.

Drinks Parasoller Guld, 12 stk.

Indhold: 12 stk. (1,25 Kr. / 1 stk.)

15,00 Kr.

Drinks Parasoller Sølv, 12 stk.

Indhold: 12 stk. (1,25 Kr. / 1 stk.)

15,00 Kr.

Bryllupspynt | Dekoration & pynt til brylluppet

Ikke mange af livets fester forberedes bedre eller mere omhyggeligt end brylluppet, den store dag skal være perfekt og der stiller også store krav til bryllupspynten.

Hos Festtema sætter vi en ære i at tilbyde mange forskellige former for bryllupspynt og vi ved at det sjældent er nok med hvide servietter, pæne duge og sølvlysestager. Brylluppet skal afspejle budeparrets image og det betyder ofte at farver, materialevalg og kvalitet skal afstemmes og korrdineres på tværs af pynt, dekoration, omgivelser, musik, mad og dækker alt fra kirken over bryllupsbilen til reception til selve bryllupsfesten.

Derfor har vi stor succes med vores bryllupspynt, som både kan bestilles online men også ses og købes i vores fysiske butik i Skovlunde. I butikken har I mulighed for at sammenligne nuancer og materialer - også med ting som ikke købes hos os.

Stort udvalg af bryllupspynt

I praksis har vi mere end 1.000 forskellige pynte og dekorations artikler som falder under kategorien \"Bryllups pynt\". Her er alt fra duge og servietter, til lys, lysestager, pyntebånd, tyl og organza til tommedåse og blomster med sugekopper til bryllupsbilen. Vi har bryllupskagefigurer, bannere og balloner, bordkortholdere og pyntesten. Faktisk har vi hele 11 underkategorier med bryllupspynt.

Her på siden kan du også vælge at få vist de forskellige former for bryllupspynt og dekoration udfra typen af bryllup; Klassiks hvidt bryllup, Boheme bryllup, rosegold bryllupspynt og sølv- eller guldbryllupspynt.

Leje af udstyr og dekoration til bryllupsdekoration

Vil I holde omkostningerne til bryllupet nede, har I også mulighed for at sparer på omkostningerne til udstyr og basis dekorationer ved at leje i stedet for at købe. Hos os kan I eksempelvis leje dekorationsstativer til blomster- eller ballondekorationer (Backdrop stativ) i runde eller hexagon. Foto-bagdrops med hvide blomster eller gørnne \"planter\" og ballonstandere i forskellige størrelser.

Custom made bryllupspynt

Vi tilbyder også custom made bryllupspynt og dekoration. Vi har stor erfaring med eksempelvis produktion af bannere og skilte, lavet til jer, i jeres mål og med jeres unikke design. Vi printer på balloner og trykker bordkort og kan også tilbyde opsætning af ballonbuer, ballonbuketter og meget mere.

Book et møde og lad en af vores erfarne medarbejdere give dig gratis og uforpligtende inspiration og rådgivning om mulighederne når det handler om pynt og dekoration til jeres bryllup. Vi tilbyder dedikeret service og rådgivning, et uforstyrret lokale og fuld adgang til hele standard sortimentet samt alle de muligheder som ikke lige er noget vi lagerfører.

e-market
Kategorier der matcher din søgning