Gratis forsendelse på ordrer over 495 kr.
30 dages returret
Hurtig levering 🚚

Sidste skoledag hitliste kostumer | Sjove kostumer til drenge

Vi har samlet et fantastisk udvalg af kostumer, der vil gøre din afslutning på skolegangen uforglemmelig. Vi har kostumer, der passer til enhver smag og personlighed, lige fra sjove madkostumer til uniformer og sportskostumer. Hvis du er til sjove og festlige kostumer, vil du elske vores udvalg af madkostumer. Du kan fx klæde dig ud som en stor hotdog, en sprød bacon eller en lækker pizza. Disse kostumer er perfekte til at skabe en afslappet og sjov stemning, hvor du kan lege og danse med dine venner. Hvis du ønsker at imponere dine klassekammerater med et professionelt og autoritært look, har vi også en række uniformkostumer at vælge imellem. Du kan fx klæde dig ud som en politibetjent, en soldat eller en brandmand. Disse kostumer er perfekte til at skabe et professionelt og respektfuldt udseende. Hvis du derimod er en sportsentusiast, har vi også kostumer, der vil appellere til dig. Vi har kostumer, der repræsenterer en række forskellige sportsgrene, herunder fodbold, basketball og baseball. Disse kostumer er perfekte til at vise din kærlighed til sport og skabe en festlig stemning.

Filter

Amor Kostume

199,00 Kr.

Hvid Lægekittel og Maske til Voksne

149,00 Kr. Før 195,00 Kr.

Koldblodet Viking

494,00 Kr.

Autentisk poncho

245,00 Kr.

Baywatch Hunk

295,00 Kr.

Sidste skoledag kostumer til drenge

I denne kategori har vi gjort os umage for at det skal være let for alle jer drenge at finde kostumet til sidste skoledag. Vores mange års erfaring med salg af kostumer til sidste skoledag har lært os at I drenge har meget lettere ved at finde det rigtige kostume til sidste skoledag ned pigerne har. Det til trods for, at vi som udgangspunkt har mange flere kostumer til kvinder og piger end vi har til drenge og mænd. Det betyder ikke at vi har få kostumer til sidste skoledag, som egner sig til drenge, det afslører bare at; 
Festtema.dk har urimeligt mange kostumer, som lidt stereotypt, er til kvinder/piger.
Mange kvinder, allerede som relativt unge, går mere op i appearance end mænd gør 
Men fortvivl ikke, vi har som sagt masser kostumer til sidste skoledag. Kostumer og udklædning der egner sig perfekt for en dreng i 9. eller 10. klasses. Faktisk har vi så mange kostumer der rammer inden for skiven, at vi har sorteret i vores kostumer og lavet en top 100 liste over kostumer til drenge. Kostumer som har den nødvendige kant eller det ekstra der gør at kostumet kan bidrage positivt til, at du får den fedeste dag nogen sinde: Den Sidste Skoledag! 
Vi har langt over 100 kostumer til drenge og mænd, og i princippet kunne de alle bruges til sidste skoledag, men vi tror på at kostumet på denne særlige dag skal være lidt sjovere, lidt grimmere eller lidt mere provokerende eller endda sjofle. Med andre ord kostumet skal have lidt ekstra kant for at være med på vores top 100 over drenge kostumer til sidste skoledag. Derfor har vi ikke taget klassiske kostumer som Cowboy kostumer, Gangster kostumer eller Disco kostumer med her. Er det sådan et traditionelt kostume du leder efter til din sidste skoledag, så skal du enten menuen i venstre hjørne og navigere til den pågældende kategori. Eller du kan bruge søgefunktionen helt op i toppen af denne kategori. 
I kategori her, med sidste skoledag kostumer til drenge finder du bl.a. Banan kostumer, Dyre kostumer og masser af andre fede drenge kostumer og vi har også lavet en kategori hvor vi har samlet alt det udklædning som ikke er et komplet kostumer, men mere en form for udklædning; hatte, parykker, skæg, skjorter etc. Udklædningsartikler, og accessoires som egner sig til sidste skoledag. 

Sjofle sidste skoledag kostumer til drenge

Er du til det sjofle og lettere provokerende på din sidste skoledag, så ved vi af erfaring gennem mere end 15års salg af kostumer til sidste skoledag at eksempelvis vores Skotte kostumet med den overdimensionerede diller (Velhængt skotte) er et hit. Vi kan også anbefale dig at kigge på Hooters kostumet, et af vores blotter kostumer eller den fede stripper. Skal det være lidt mere simpelt, så har vi et par balle-short (med diller) og fælles for dem alle er at du med garanti bliver festens midtpunkt og altid vil huske tilbage på din sidste skoledag med et smil på læben. - og måske en venlig reprimande fra enten din klasselærer eller skolens rektor. 

Grimme kostumer til drengenes sidste skoledag

Er ambitionen at du gerne vil skille dig ud til sidste skoledag og er du mand for at give dine klassekammerater noget at grine af kan, så vi forslår et af følgende kostumer: 
Mr. Energizer, den stramtsiddende ”cykeldragt” i psykedelisk mønster.
Arobic dragten til drenge (et damekostume med kunstige bryster ”Camel-toe” og hele udstyret.)
Eller måske er du mere til et Ork kostume fra Morphsuits hvor ingen kan se hvem der gemmer sig under, men du kan se ud og tilmed drikke gennem masken.

Ikoniske kostumer til sidste skoledag

Vil du hellere fejre sidste skoledag i et stilfuldt kostume, hvor ingen griner eller peger fingre. Men hvor du til gengæld risikere at blive sat i bås for livet fordi dine klassekammerater mener du kom, klædt ud som din fremtid/ dit idol, på sidste skoledag. Så tør vi næsten love dig score-garanti, med et klassisk hvidt kaptajn-kostume, en SWAT uniform eller Pilot uniformen kendt fra Top Gun. Oplagt til dig der drømmer om en karriere inden for et af de danske værn og elsker autoriteter.
En Hawaii-uniform bestående af Hawaiiskjorte, shorts og måske en tropehjelm. Kostumet til dig der er træt af det hele og drømmer om at rejse jorden rundt uden forpligtelser.
Et lægekostume til dig der ikke kan klare mere Corona eller virus i det hele taget og ved at det er din opgave i livet, efter skolen, at redde verden fra den næste store udfordring.
Det kunne også være at du skulle komme som den stjerne som du er; sportsstjerne altså – vi har masser af sportskostumer, og her kan vi bl.a. nævne Tennis kostume fra 80’erne. Golf out-fit eller vores seje Formel1 kedeldragt 

Billige kostumer til sidste skoledag

Gider du ikke bruge en formue på kostumet, men gerne vil have noget der holder 100% alligevel, så kan vi også klarer det: Munke & Nonne kostumer til under 150,- kr. Batik T-shirts til 100,- kr. eller T-shirt med kunstige bryster til 90,- kr. Vi har sjove shorts og jo-jo – drenge kan godt fejre sidste skoledag i strutskørt eller skottekilt – hvis du (I) altså tør. 

Grupper kostumer til gutterne på sidste skoledag

Har I overvejet at slå jer sammen som gruppe på sidste skoledag, så har vi også nogle forslag til sjove kostumer, som absolut bliver sjovere jo flere I er.
Et oplagt bud på et gruppekostume er det klassiske og let genkendelige orange Hare Krishna dragt, som de ikonisk munke altid bærer når de breder religionens ord.
Hvad med Find Holger, den stakkels no-body som ingen lægger mærke til, men som egentlig var den første til at promoverer Harry Potters ikoniske briller. Find Holger udkom første gang i 1987 og folk har ledt efter gutten med de runder briller, tophue og stribet T-shirt lige siden. Hos Festtema.dk har vi naturligvis det originale Find Holger kostume og vi har det både til drenge og til piger og vi har det endda i den gule og sorte variant også – så gider I ikke alle være Holger kan I vælge at invitere Odlaw eller Holger’s kæreste Wilma.
Et fjerde bud på et sjovt gruppekostume til dig og gutterne på sidste skoledag er et af vores mange dyrekostumer. Vælger I et dyrekostume er det oplagt at vælge et dyr, som normalt opfattes som flokdyr og her er et par af mine personlige favoritter:
Pingvin kostumet
Ko kostumet
Kæmmelon kostumet 
Som du måske kan fornemme, så kan vi blive ved med at komme med idéer og forslag til hvad du eller I kunne vælge at klæde jer ud som til jeres sidste skoledag. 
Men selv om vi kunne blive ved med at komme med forslag er det, som er mest relevant ikke hvad vi syntes og forslår. Men hvad du/I har lyst til at klæde jer ud som – uanset om det handler om kostumer eller udklædning og uanset om I har sidste skoledag fordi I afslutter 9. eller 10. klasse. Går på privatskole, efterskole eller noget helt tredje. Det vigtigste er, at du får en fantastisk sidste skoledag at du nyder den – for der er ikke nogen ny sidste skoledag!
e-market
Kategorier der matcher din søgning