Gratis forsendelse på ordrer over 495 kr.
30 dages returret
Hurtig levering 🚚

Politi kostume | Politi kostumer & uniformer

I denne kategori finder du udelukkende politi kostumer, intet tilbehør løsdele eller assersories men kun hele politi kostumer.

Til gengæld er her både politi kostumer til piger og drenge, kvinder og mænd. Her er mere end 25 forskellige uniformer og alle kostumerne er mere eller mindre autentiske. Eneste undtagelse er de sexede politi kostumer til kvinder som du naturligvis også kan finde her. 

Politi kostumer & uniformer

Vi har masser af politikostumer og tilbehør så du både kan skabe et helt unikt kostume eller lave dit eget politikostume med udgangspunkt i dit eget tøj. Er du \"gør det selv\" typen kan du komme langt med kostumet i form af et par sorte bukser og en lyseblå skjorte. Så skal du bare købe en politikasket eller en Bobby hjelm så er du i mål.

Men er du på udkig efter en særlig udgave af et politi kostume, så kan vil tilbyde en lang række af muligheder og i ikke prioriteret rækkefølge kan du læse mere om politi kostumerne nedenfor.

S.W.A.T. kostume
S.W.A.T. kostumer er måske nok et politi kostume men man kunne også argumentere for at det er en militær uniform for S.W.A.T er mere end bare poli, nemlig; Special Weapons And Tactics enheden som kan mere end bare dirigere trafik.

Kostumet er primært sort, med \"skudsikker\" vest og ser meget militæragtugt ud. Kostumet findes både til børn og voksne og i en herre- & dame udgave.

Bobby kostume

FBI kostume

US Police

Klassisk Politi kostume

Motorcykel betjent kostume

Canadisk riddende politi kostume

e-market
Kategorier der matcher din søgning