Gratis forsendelse på ordrer over 495 kr.
30 dages returret
Hurtig levering 🚚

Paryk | Parykker til udklædning & fest | Fra 29,- kr.

Parykken er udklædningens prikken over I'et og fuldender dit kostume. Vi forhandler mere end 400 parykker - både dameparykker, herreparykker og børneparykker. Som i den "normale" verden er dameparykken mest populær så det er her du finder det største udvalg. Men uanset hvilken type paryk du skal bruge finder du den her. Parykkerne vi forhandler er alle i en ordentlig kvalitet og kan bruges flere gange bare du ikke redder dem med en kam eller anden værktøj. Skal du bruge en klovneparyk en pageparyk eller en hel masse afroparykker så er du kommet til det rigtige sted.

Filter

60'er blond paryk

165,00 Kr.

80'er herre paryk

115,00 Kr.

80'er paryk blond

145,00 Kr.

80'er strit hår

125,00 Kr.

80er crepe paryk

115,00 Kr.

Amor Paryk

99,00 Kr.

Asiatisk Paryk

126,00 Kr.

Babe paryk rød

99,00 Kr.

Baby Power paryk

139,00 Kr.

Bedstemor Kit

155,00 Kr.

Blond Afro paryk

115,00 Kr.

Paryk til fest & sjov | 400 parykker på lager | fra 29,-

Vores parykker er først og fremmest til udklædning eller bare for sjov, men passer du dem lidt, kan de fleste af parykkerne bruges igen og igen. Et godt råd er at gemme parykken på \"vrangen\" og så i en lille pose som f.eks. en frysepose. Det forhindre at \"håret\" bliver filtret sammen og skulle du har brug for at style parykken næste gang den skal bruges kan du gøre det med lidt flydende hår balsam.

De fleste af vores parykker kan ikke tåle hårbørster og krøllejern, men det kan vores serie af luksusparykker. De kan både redes, krølles og styles - selv om de er lavet af kunstigt hår.

Parykkens historie

Brugen af parykker kan med garanti spores tilbage til oldtiden Egypten, hvor det var normalt at rage håret af og i stedet bruge paryk. I slutningen af 1700 tallet var det mest mændene der bar paryk og i '60/'70 var det ikke unormalt at især musikerer og entatainere brugte paryk og det var både mænd og kvinder. I dag er det mest kvinder der bruger paryk men mon ikke det ændre sig igen med tiden?

Ikoniske parykker

Igennem tiderne har der sikkert været mange forskellige moderne parykker, men set med nutiden øjne er der alligevel nogle ikoniske parykker imellem, som stikker ud, og som alle kan genkende. Det er eksempevis \"Dommer parykken\" kendt fra de Engelske retsale, Munkeparykken med den klassiske bare isse og \"glorie\" af hår. Hippie parykken, det lange glatte hår og tilsyneladende uplejede hår. Afro parykken, også kendt som mikrofon hår  og så naturligvis \"bundesliga\" parykken med det lange nakkehår og korte pandehår.

Parykker til voksne

De fleste af vores parykker er lavet til voksne, men kan også bruges af større børn. Skulle det være nødvendigt er det også super nemt at gøre parykken mindre; du laver vare et overlap i parykkekanten, bag på, og giver den et par sting, så er parykken hurtigt 2-3cm. mindre og elastiknettet de fleste parykker er lavet på skal sørge for den sider godt på et lidt mindre hoved.

e-market
Kategorier der matcher din søgning