Gratis forsendelse på ordrer over 495 kr.
30 dages returret
Hurtig levering 🚚

Matroshat | Matroshuer & hatte til søens folk

Vælg mellem 10 forskellige matroshatte og sejlerhuer | Klassisk hvid matroshue eller den model med broderet anker |  1 dags levering & mulighed for storkøb.

Til søens folk har vi lavet en hel kategori med matroshuer, matroshatte, kaptajns kasketter eller sejlerhatte om du vil. Så uanset om du skal klædes ud som Tom Cruise i Topgun med hvid officer uniform, som Steward Stardust fra Jul på Vesterbro eller bare skal på sejltur i weekenden, så kan du finde din matroshue her.

Filter

Matroshat

Den hvide runde hat som de fleste forbinder med \"matroshatten\", hedder egentlig en Dixie Cup og blev taget i brug af den Amerikanske flåde i midten af det 19. århundrede. Matroshatten er mest kendt fra netop den Amerikanske flåde og ikke mindst alle de Hollywood film om Amerikanske søfolk & soldater, Pearl Habour m.fl.

Men hvad de færreste ved er, at Skipper Skræk gjorde sit for at fremhæve Matroshatten og det gjorde han allerede tilbage i 1929.

Der findes en lang række andre matroshatte, både Amerikanske, Russiske og Franske, i mange foskellige designs og typer. Hvilken der er den \"rigtige\" Matroshat er umuligt at sige, men de fleste tænker nok på den runder hvide hat, officielt kendt som \"Dixie Cup Cap\".

e-market
Kategorier der matcher din søgning