Gratis forsendelse på ordrer over 495 kr.
30 dages returret
Hurtig levering 🚚

Børne kostumer | Kostumer til børn & babyer

Alle børnenes favoritkostumer ét sted; Superhelte, Disney prinsesser, Gurlig Gris, Ninja kostumer, Paw Patrol, Cheerleaders & søde dyre dragter. Her i kategorien for børnekostumer har vi samlet alle børnekostumerne på tværs af alder køn og størrelse. For at gøre det lettere for dig som bruger har vi så under-indelt kategorien i Drenge kostumer, Pige kostumer og Babay/ Toddler kostumer (Baby/ Toddler dækker alderen fra 3 mdr. til 24 mdr.)

Skal du bruge et børnekostume i et bestemt tema kan du også vælge at tage udgangspunkt i den konkrete tema-menupunkt.

Tilgængelige kategorier

Filter

Børne kostumer & udklædning til børn

Hos Festtema har vi et bredt udvalg af børnekostumer og udklædning til børn. Vælg blandt 500 børne kostumer fordelt på Baby-, dreng- eller pigekostume | Disney, Superhelte, Ninjaer, Prinsessser & klassiske kostumer som Cowboy og klovn.

Hvis børnene selv skal vælge deres kostume falder valgte ofte på figurer og karaktere de kender fra TV, film og børnebæger og kostumerne er typisk klassiske superhelte, Disney prinsesser eller det nyeste nye; Gurli Gris, Paw Patrol eller Mulan.

Men der er også mange andre muligheder når ungerne skal klædes ud. Meget af det kan I lave selv og så får i ikke bare en unik udklædning, men også mange skønne og sjove timer sammen i processen med at skal den perfekte udklædning. Her hos os har vi også masser af enkelte-dele i form af Bowler- og høje hatte til børn. Kunstigt skæg og parykker til børn og en masse anden form for udklædningstilbehør som skørter, skjorter, hårbånd og narturligvis sminke og makeup.

e-market
Kategorier der matcher din søgning